Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Disneyland Resort Parijs viert zijn 15de verjaardag
Share
Auteur: Geen geen @ 7 Maa 07
Van 1 april 2007 t/m 31 maart 2008
 
Een gloednieuwe parade, 3 spectaculaire nieuwe attracties, méér Disney figuren dan ooit tevoren én het Kasteel van Doornroosje in een verjaardagskleedje vormen de belangrijkste ingredïenten voor het spetterende verjaardagsfeest van Disneyland Resort Paris.
 
NIEUW: Disney’s Once Upon a Dream Parade
 
Vanaf 1 april spelen Mickey Mouse en zijn vrienden in het Disneyland Park de hoofdrol in de geheel nieuwe Disney’s Once Upon a Dream Parade. In deze kleurrijke optocht zijn tal van betoverende ‘droommomenten’ uit de mooiste en bekendste Disney klassiekers te zien. De eerste wagen van de parade toont een enorm opengeslagen boek dat het tot leven komen van dromen symboliseert. Boven dit boek zweven Mickey en Minnie in een luchtballon, begeleid door een vrolijke Donald Duck die overal confetti strooit. Knabbel en Babbel, Goofy en Pluto vermaken de toeschouwers met hun grappen, knuffels en kattenkwaad.
 
De meeste paradewagens brengen twee verhalen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Bezoekers zien op deze manier dan ook nóg meer dromen tot leven komen. De sprookjes ‘Pinokkio’ en ‘Alice in Wonderland’ delen bijvoorbeeld samen de wagen “Dreams of Laughter and Fun”.
 
Voor het eerst in de geschiedenis van de Disney Parades wordt er ook met geuren gewerkt. Voor iedere wagen is een aparte geur ontwikkeld, perfect passend bij de verschillende thema’s. Alle zintuigen zullen dus geprikkeld worden!
 
NIEUW: Meer Disney figuren dan ooit tevoren!
 
Overal in het Disneyland Park en in het Walt Disney Studios Park kan je op tal van locaties je favoriete Disney figuren ontmoeten. Bijvoorbeeld in de nieuwe Disney Characters Express, een speciale mini-trein die vanaf april dagelijks alle Disney figuren door Main Street, U.S.A. vervoert. Voor het Kasteel van Doornroosje én op verschillende verjaardagslocaties stopt deze magische trein en stappen de Disney Figuren uit voor een persoonlijke ontmoeting met de bezoekers.
 
Het centrale punt van het Disneyland Park, het betoverende Kasteel van Doornroosje, is speciaal voor de 15de verjaardag versierd met 15 gouden beelden van de bekendste Disney figuren, elk met een kaars in de hand. Elke avond worden de kaarsjes op het Kasteel één voor één ontstoken tijdens de speciale “Candleabration” ceremonie, een onvergetelijke verjaardagsshow boordevol muziek en dans waarin de Disney figuren zich van hun meest feestelijke kant laten zien.
  
 
 
 
 
 
 
 3 spectaculaire nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park
 
Gedurende het verjaardagsjaar openen er maar liefst drie nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park. De eerste twee attracties, die in juni 2007 onthuld worden, zijn exclusief ontworpen voor Disneyland Resort Paris en nog in geen enkel ander Disney Park te zien.
 
NIEUW: Crush’s Coaster
 
De kleurrijke koraalriffen uit Disney/Pixar’s Finding Nemo worden nu voor iedereen toegankelijk met de opening van Crush’s Coaster. De coole schildpad Crush staat klaar om de bezoeker mee te nemen op een spannende reis door de onderwaterwereld van Nemo en zijn vrienden. Onderweg komen niet alleen Nemo en Squirt even kijken, maar ook de vegetarische haai Bruce en zijn griezelig gezellige vrienden. Als Crush vervolgens richting Oost-Australische Golfstroom surft, kunnen zijn passagiers zich maar beter goed vasthouden. Het zou namelijk wel eens een wilde rit kunnen worden... Grab shell dude!
 
NIEUW: Cars Race Rally
 
Autoliefhebbers die altijd al eens in één van de auto’s uit de Disney/Pixar film Cars hebben willen racen, kunnen dit vanaf juni 2007 in Cars Race Rally! Het slaperige stadje Radiator Springs wordt wakker geschud door ronkende motoren, ronddraaiende auto’s en spinnende wielen. Tijdens de rit worden de bestuurders bijgestaan door Takel en Bliksem McQueen, die vanaf de zijlijn goedbedoelde adviezen geven. Het beste advies: houd je handen goed aan het stuur op de legendarische Route 66!
 
NIEUW: The Twilight Zone Tower of Terror
 
Begin 2008 stijgt de spanning verder als de beangstigende “Tower of Terror” haar deuren opent. De moedigste gasten kunnen er aan boord stappen van een servicelift in het oude, vervallen Hollywood Tower hotel dat ooit dé ontmoetingsplaats van bekend Hollywood was. De lift neemt hen mee, 13 verdiepingen omhoog in een donkere liftschacht richting ‘vijfde dimensie’. Plotseling stopt de lift, waarna de nietsvermoedende bezoekers 13 verdiepingen naar beneden storten...
 
Disneyland Resort Paris trakteert:
 
Kinderen t/m 6 jaar krijgen hun verblijf en toegang tot de 2 Disney Parken cadeau!
 
Bij een groot verjaardagsfeest hoort natuurlijk ook een geschenk. Daarom krijgen kinderen t/m 6 jaar hun verblijf en toegang tot de 2 Disney Parken cadeau! Indien een volwassene een verblijf boekt met aankomst tijdens ons verjaardagsfeest, verblijven kinderen t/m 6 jaar gratis in het hotel én krijgen zij gratis toegang tot de beide Disney Parken. Deze actie geldt voor verblijven met een overnachting in één van de Disney Hotels, aangesloten hotels of geselecteerde hotels. Voor voorwaarden en beschikbaarheden kunnen gasten terecht op het nummer op nr. 02 6268787, www.disneylandparis.com waar ze zich kunnen inschrijven voor de gratis nieuwsbrief, of bij hun reisagent.

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.